• < 18 jaar, deze website is niet voor jou bestemd
  • < 18 jaar verkopen wij geen alcohol
  • < 25 jaar, laat je legitimatie zien

Welkom bij Wijnbar Cru

Een laagdrempelige en hippe bar waar iedere wijnliefhebber terecht kan! Vanwege de huidige Corona-maatregelen zijn we op donderdag tot en met zondag voor je geopend aan de Heuvelstraat. Je kunt voor elke gelegenheid bij ons bestellen.

Zoek je een mooie wijn voor je smaakvolle borrelavond of zoek je een verjaardagscadeau? Wil je een heerlijke wijn uitkiezen voor een bijzondere avond of zoek je een aantal wijnen voor bij je diner, bubbels voor een borrel? 

Laat je je liever verrassen, kies dan voor onze surprisebox.

Dit alles vindt u in onze webshop.

Wij bezorgen graag bij u thuis maar u mag natuurlijk ook uw bestelling komen ophalen in de wijnbar.

Ook verzorgen we pakketten met prachtige wijnen op maat. Vragen of ideeën? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Roze-oranje van kleur. Bloemen en rijp fruit in het aroma. Zachte, droge mousse in de mond met iets appel, peer en rijp citrusfruit in de smaak. Gemaakt van de bekende Cava druivenrassen Macabeo, Xarello en Parallada aangevuld met een klein beetje Trepat wat deze Cava zijn kleur geeft.

© 2020 Wijnbar Cru - Heuvelstraat 139 - 5038 AD Tilburg - info@wijnbarcru.nl - 06-13444960 - kvk 73018597 | algemene voorwaarden en herroepingsrecht